Tyrilin Panelbeis

Bruksområder

Nå kan du endelig forvandle ditt mørke gule trepanel til akkurat den fargenyansen du ønsker, hva med f eks en lys, transparent og lekker gråtone? Har du arvet eller kjøpt en eldre hytte trenger du ikke leve med skyggene etter bilder og møbler. Tyrilin Panelbeis gir gammelt panel nytt liv, raskt og effektivt! Og kan blandes i mange farger!

Oppstrok-106-seter panelbeis

Lett og enkel påføring

Tyrilin Panelbeis er en vanntynnet overflatebehandling spesialutviklet til å friske opp ditt mørke og gule panel, samt viske ut spor etter møbler og tidens tann. Er du usikker på om panelet på vegger og tak er behandlet fra før, er det godt å vite at beisen egner seg på tidligere behandlede underlag av furu og gran som er panellakkerte, oljede eller beisede og er uten innfarging.

Nyansene i treverket, kvister og årringer vil fortsatt være fremtredene, men få ny vitalitet og fargespill med Tyrilin Panelbeis. Produktet inneholder voks, olje, UV-filter og antioksiderende midler som effektivt beskytter treverk mot gulning. Beisen er meget luktsvak og lett å påføre, og er tørr allerede etter 2 timer.

Slik gjør du det

  • Underlaget renses først med Tyrilin Panelrens
  • Sett en fargeprøve på ditt eget underlag da gulnet panel ofte har ulike fargenyanser.
  • Påføres med en god lakkpensel/fordriver, i ett eller to strøk avhengig av ønsket farge
    Pensler rengjøres med såpe og vann
    Tips: Best resultat oppnås ved romtemperatur på ca 15 grader da produktet har rask tørk.

Vi har Interiørkonsulenter

Interiørkonsulent hjelper deg med farger, tapet, gulv, maling, solskjerming, teppe osv.

Trenger du en håndverker?

Vi kan hjelpe deg med de beste.