ÅRETS FARGE 2022

Nå kan du kjøpe et gavekort med besøk fra våre dyktige interiørkonsulenter. Verdi kr 1500,-

I dag starter vi vår julekalender. I løpet av desember kan du vinne pakker til en total verdi av 26.000,- Hver søndag arrangerer vi en konkurranse som varer en uke og i den første uken kan du vinne produkter fra Jordan til en verdi av 3.500,- Meld deg på her

tilbud november desember

Vil du ha et salongteppe skreddersydd til din stue? Vi kan bestille tilpasset teppe nøyaktig etter dine mål. Hos oss får vi har mange farger og kvaliteter å velge i. Kom innom så hjelper vi deg.

Månedens gulv hos Fargerike Meyer

Impressive Ultra fra Quíck step, er på gulv kampanje i november. Et meget slitesterkt gulv, med ScratchGard. Impressive Ultra har en meget naturlig dekor og struktur, som ligner på ekte treverk.

Interiør-hylla

La deg inspirere av høstensfarger

Jotuns nye fargekart er kommet til butikken. Et fantastisk flott fargekart, med mange bilder for inspirasjon.

Motorisert Twist Rullegardin - Solskjerming 🙂

En elegant og unik gardin som gir kontroll på lysinnslipp i alle rom. Den er skreddersydd med to ulike vev i et enkelt og klassisk design.

Spraymaling tips og triks 

 Følge vårt nyhetsbrev - da får du de beste tilbudene

Meld deg på Fargerike Meyers nyhetsbrev her

FYLL INN KONTAKTDATA

* indicates required

Vennligst kryss av dersom du ønsker å motta:

Du kan når som helst melde deg av denne listen ved å klikke på linken i bunnen av våre nyhetsbrevet.

Vi hjelper deg med fargevalg

Vi har Norges mest tilfredse kunder🎂😄
For åttende gang har Fargerike Norge de mest tilfredse kundene i vår bransje. Vi er stolte over å jobbe i en kjede hvor kundene ser ut til å trives. Vi i Fargerike Meyer vil benytte anledningen til å takke alle våre kunder for den tålmodigheten og velviljen dere har vist igjennom det siste vanskelige året. Tusen takk!

Vi leier ut tepperenser 

Ring oss på telefon 33 31 13 12 for bestilling eller for å reservere en tepperenser

hjemlevering

Hjemlevering!

Og få varene levert rett på døren. Vi hjelper deg med å få varene hjem på dør. Om du sitter hjemme og lurer på om du skal pusse opp et rom, eller trenger farge inspirasjon. Ring oss eller send oss en mail. Tenk at alt kan la seg ordne, vi skal hjelpe deg!. Vi holder åpent mandag - fredag 09.00-18.00 Lørdag 09.00 - 16.00

Våre håndverkere! 

Møt våre håndverkere, de er fleksible, hyggelige og flinke. De har lang erfaring innen avretting, maling, tapetsering, sparkling og våtrom. De fikser det meste og kan hjelpe deg med det meste. Ta kontakt med de i dag!

Stex as er Fargerike Meyers nye håndverk selskap. Dette er et selskap som kan levere mange forskjellige tjenester til dere. Stex har 25 år erfaring innen gulvlegging og tapetsering. Stex har høy faglig komptetanse, gjennomføringsevne og service innstillinger.

Vi samarbeid tett med stex. Er du usikker på hva du skal eller kan gjøre? Med Stex og deres lange erfaring med gulv, tapet, maling, gardiner og solskjerming kan de hjelpe deg med deg med å finne løsninger.