VI FARGELEGGER TØNSBERG

KAMPANJE 8-28 AUGUST

Få det fint med mange gode tilbud hos Fargerike Meyer, vi har gode tilbud på tapet med opp til 30% rabatt. Maling for bruk både inne og ute. Bli medlem av vår kunde klubb, så får du 10% rabatt på alt du kjøper. (ikke på allerede rabatterte varer) Velkommen inn for en hyggelig handel.

Aquarelle våtromsbelegg

Hos Fargerike finner du vinylbelegg beregnet for våtrom, som gjør det mulig for deg å være kreativ og skape et miljø som gjenspeiler din personlige stil.

I Aquarelle-kolleksjon finnes det noe for enhver smak; sober marmor, industrielt, stein og betong, nyklassisisme og varme "tregulv". Skap et unikt baderom med tilhørende dekorvegger, som kan settes opp som fondvegg, eller i hele rommet.

Det trenger ikke være dyrt! Hva med å spraymale om håndtakene, lufte ventiler, kontakter eller spraymale alle kjøkken frontene?

SPRAYIT er en universalmaling på boks som kan blandes i akkurat den fargen du ønsker både med NSC, RAL, Jotun, Butinox, Scanox, Tjæralin og Fargerike. SPRAYIT spraymalingen kan brukes på interiør og eksteriør som metall, tre, hardplast, keramikk og glass. Blandes i glansgrader silkematt eller blank.

BODARP kjøkken i grågrønn fra IKEA med metall håndtak
BODARP kjøkken i grågrønn fra IKEA, med  spraymalet håndtak i grågrønn

Motorisert Twist Rullegardin - Solskjerming 🙂

En elegant og unik gardin som gir kontroll på lysinnslipp i alle rom. Den er skreddersydd med to ulike vev i et enkelt og klassisk design.

 Følge vårt nyhetsbrev - da får du de beste tilbudene

Meld deg på Fargerike Meyers nyhetsbrev her

FYLL INN KONTAKTDATA

* indicates required

Vennligst kryss av dersom du ønsker å motta:

Du kan når som helst melde deg av denne listen ved å klikke på linken i bunnen av våre nyhetsbrevet.

Vi hjelper deg med fargevalg

Vi har Norges mest tilfredse kunder🎂😄
For åttende gang har Fargerike Norge de mest tilfredse kundene i vår bransje. Vi er stolte over å jobbe i en kjede hvor kundene ser ut til å trives. Vi i Fargerike Meyer vil benytte anledningen til å takke alle våre kunder for den tålmodigheten og velviljen dere har vist igjennom det siste vanskelige året. Tusen takk!

Vi leier ut tepperenser 

Ring oss på telefon 33 31 13 12 for bestilling eller for å reservere en tepperenser

hjemlevering

Hjemlevering!

Og få varene levert rett på døren. Vi hjelper deg med å få varene hjem på dør. Om du sitter hjemme og lurer på om du skal pusse opp et rom, eller trenger farge inspirasjon. Ring oss eller send oss en mail. Tenk at alt kan la seg ordne, vi skal hjelpe deg!. Vi holder åpent mandag - fredag 09.00-18.00 Lørdag 09.00 - 16.00

Stex as er Fargerike Meyers nye håndverk selskap. Dette er et selskap som kan levere mange forskjellige tjenester til dere. Stex har 25 år erfaring innen gulvlegging og tapetsering. Stex har høy faglig komptetanse, gjennomføringsevne og service innstillinger.

Vi samarbeid tett med stex. Er du usikker på hva du skal eller kan gjøre? Med Stex og deres lange erfaring med gulv, tapet, maling, gardiner og solskjerming kan de hjelpe deg med deg med å finne løsninger.