Luxaflex® Trufit™

Luxaflex® har utviklet en serie spesielt for vippevinduer og dører, inkludert rullegardiner, persienner, plisségardiner og Duette® gardiner. Hver og en av disse produktene har ulike funksjoner og kan tilby:

  • Enkel montering på glassrammen eller vinduskarmen, uten boring (modell Trufit®).
  • Fleksibel Top-Down/Bottom-Up-funksjon.
  • Et stort utvalg av flotte og luksuriøse vev, materialer og design.

Persienner

Klassiske persienner fungerer perfekt til vippevinduer. En persienne sitter perfekt på plass selv når vinduet er åpent. Til persienner med 16 eller 25 mm lameller fås også Trufit® , modellen som monteres med lister som teipes direkte på glasset eller på plast-/aluminiumskarmen – ingen skruehull!

Persienne trufit

Plisségardiner

Det smarte skreddersydde utseendet til våre plisségardiner er utformet for å passe inn i rammen til vippevinduer og dører. Hver plisségardin filtrerer dagslyset og byr på skjerming mot innsyn når du ønsker det mest, som vår unike Top Down/Bottom Up-funksjon. Og den imponerende kolleksjonen av tekstiler inneholder et stort utvalg av farger og teksturer – så vel som ulike vev, fra transparent til mørkleggende. Til plisségardin med 20 mm vev fås også Trufit® modellen som monteres med lister som er teipet direkte på glasset eller på plast/aluminiumskarmen – ingen skruehull!

plissegardin trufit

Duette® gardiner

Et perfekt valg til både store og små vinduer. Luxaflex® Duette® plisségardiner kan festes til de fleste vindusrammer inkludert vinylvinduer, glasskinner og vegger eller tak – uten å måtte bore eller skru i glasset eller rammen.

Som en ekstra bonus kan Duette® gardiner holde rommet svalt om sommeren og varmt om vinteren. I tillegg tilbyr kolleksjonen unike vev beregnet for fuktige rom som kjøkken og bad.

Til Duette® gardin med 25 mm vev fås også Trufit® modellen som monteres med lister som er teipet direkte på glasset eller på plast-/aluminiumskarmen – ingen skruehull!

Duette trufit

Vi har Interiørkonsulenter

Interiørkonsulent hjelper deg med farger, tapet, gulv, maling, solskjerming, teppe osv.